Particulieren

Untitled design-6
insurance

Brandverzekering

Een brandverzekering, ook wel woonverzekering genoemd, beschermt je tegen schade aan je woning en inboedel. Naast brandschade dekt deze verzekering ook andere schade, zoals water- en stormschade, vandalisme en schade door sneeuw en hagel.

Fietsverzekering

Als fietser ben je erg kwetsbaar. Een gebroken ketting, een val of een aanrijding zijn geen uitzonderingen of zelfs een gestolen fiets hoort er jammer genoeg steeds vaker bij. De medische en materiële kosten kunnen hierbij erg hoog oplopen. Dankzij onze fietsverzekering hoef je je niet langer zorgen te maken!

motorbike
dental-insurance

Tandverzekering

Iedereen weet dat je best 1 of 2 keer per jaar op tandartsbezoek gaat om je gebit te beschermen. De wettelijke ziekteverzekering dekt echter niet alle tandzorgen, waardoor deze bezoekjes soms hoog kunnen oplopen in kosten. Met een tandverzekering wapen je je hier tegen.

Autoverzekering

De verplichte autoverzekering is nodig wanneer je met een auto, motor of brommer rijdt. Het vergoedt schade aan andere voertuigen en goederen, evenals medische zorg en inkomensverlies voor gewonde partijen. Er zijn verschillende opties beschikbaar voor deze verzekering, waaronder rechtsbijstand en omniumverzekering.

insurance-2
travel-insurance

Reisverzekering

Ga zorgeloos op reis met een reisbijstandsverzekeringen, aangepast aan jouw behoeften. Deze dekt belangrijke kosten zoals medische uitgaven, repatriëring bij gezondheidsproblemen, vervroegde terugkeer in speciale situaties, bergredding, takelen bij autopech, autorepatriëring en vergoeding voor diefstal of verlies van bagage.

Familiale verzekering

Een familiale verzekering beschermt je tegen de financiële gevolgen van onopzettelijke fysieke of materiële schade die jij, of je samenwonende gezinsleden én huisdieren, berokkenen aan derden. Ook kinderen die op kot zitten vallen nog andere de familiale verzekering.

insurance-3
health-insurance

Uitvaartverzekering

De gemiddelde kosten van een uitvaart bedragen snel tussen de  3.500 € en 15.000 € al dan niet zonder of met een grafsteen. Een uitvaartverzekering regelt, verzorgt en betaalt de uitvaart zodat uw nabestaanden zich hier geen zorgen over hoeven te maken.

Hospitalisatieverzekering

In België is het wettelijk verplicht je aan te sluiten bij een ziekenfonds voor je ziekteverzekering. Een ziekteverzekering dekt echter niet alle medische kosten. Om jezelf en je gezin te beschermen tegen hoog oplopende ziekenhuiskosten neem je best nog een aanvullende hospitalisatieverzekering.

medical-insurance
protection

ABR Bouwpolis

Wanneer u gaat bouwen of verbouwen, dan doet u er best aan een polis alle bouwplaatsrisico’s te nemen. Werkt u met een aannemer, dan is deze verzekerd voor zijn werf. Maar is hij voldoende verzekerd, is schade aan woning van uw geburen meeverzekerd?

Ongevallenverzekering

Als loontrekkende bent u door uw werkgever verzekerd bij ongevallen op het werk (of op de arbeidsweg) door de verplichte polis Arbeidsongevallen. Wij verzekeren u voor de ongevallen uit het privé-leven.

 

insurance-4

Contacteer ons


Contact

KBO: 0457.691.926 / RPR: Gent, afdeling Oostende